شنبه 3 دی 1401 آغاز ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته محل های پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی بهمن ماه قابل توجه متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور؛
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته محل های پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی ویژه بهمن ماه سال 1401 آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری افزود: طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، کلیه متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از 30 آذرماه لغایت 10 دی ماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و مطالعه دفترچه راهنما (لینک ذیل) نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

دفترچه راهنمای مرحله تکمیل ظرفیت رشته محل های پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی